Op zoek naar een erkend schatter-expert in Schilde?

0800 / 27 105
  • Erkend door de Vlaamse overheid
  • Lid van de Kamer van Vastgoed-Experten
  • Transparant rapport met zichtbare berekeningen
  • Rapport binnen 24u na bezoek*
  • Schatter in Schilde
Logo Vlaamse overheid

Wij zijn erkend door
de Vlaamse Overheid

Logo Kamer van Vastgoed-Experten

Wij zijn lid van de
Kamer Van Vastgoed-Experten

Partner logo's van erkend schatter-expert

Enkele partners waarmee we nauw samenwerken

Landkaart Belgie

Schatter in West-, Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-brabant

Op dit ogenblik zijn wij actief in West-, Oost-Vlaanderen, Antwerpen(West) en Vlaams-Brabant. Per regio hebben we betrouwbare medewerkers die op de hoogte zijn over de huidige marktsituatie. Onze schatter in Schilde zal ervoor zorgen dat u een realistische waardebepaling zult ontvangen.

Naast de regionale kennis beschikken we over een databank aan informatie die we kunnen raadplegen om onze expertise te bekrachtigen.

Kunnen jullie snel handelen?

Binnen 24 uur nemen we contact met u op om een afspraak vast te leggen. Onze gemiddelde verwerkingstijd bedraagt twee werkdagen en u ontvangt het rapport na volledige betaling.

Contacteer ons

Onze partners

Logo BNP Paribas Fortis (partner)
Logo Demetris (partner)
Logo Fintro (partner)
KBC logo
Logo Record Bank (partner)
logo credimo
Logo ING (partner)

Onze werkwijze bij een schatting nalatenschap

Icoon van kalender

Maak een afspraak

U kunt een afspraak maken via onze contactpagina of telefonisch op het nummer 0496/979193. Samen met u kijken we voor een gepaste datum, we streven ernaar om binnen een zeer korte termijn bij u langs te komen voor de schatting nalatenschap.

Icoon van plaatsbezoek

Het plaatsbezoek

Tijdens de afspraak met onze schatter-expert zullen er verschillende technische vragen gesteld worden, nadat de technische fiche overlopen is zal de schatter de volledige woning opmeten. De opmeting wordt gedaan door middel van een laser meetgereedschap, dit is enkel van toepassing indien er geen plannen zijn. Het plaatsbezoek heeft een gemiddelde duurtijd van 30 minuten, de duurtijd kan afwijken indien het geen standaard woning is.

Icoon van schattingsrapport

Het opmaken van het rapport

Na het plaatsbezoek zal de schatter uw rapport opmaken aan de hand van de opgevraagde gegevens tijdens het bezoek. Ons rapport is volledig transparant, dit wil zeggen dat onze berekeningen zichtbaar zijn in het verslag, dit in tegenstelling tot andere taxateurs is dit niet altijd het geval.

Download voorbeeld
Icoon van factuur

De facturatie

De facturatie wordt per mail opgestuurd, zodra we de betaling hebben ontvangen sturen we uw rapport op. Het rapport krijgt u digitaal en dit binnen 48 uur na ontvangst van de betaling. Onze tarieven zijn forfaitair, er zijn geen bijkomende transportkosten, voor onze tarieven klik hier.

Mock-up van een schattingsrapport

Overzichtelijk en erkend rapport voor schattingen nalatenschap

Onze rapporten zijn duidelijk, overzichtelijk en erkend door verschillende organisaties. Bij ons kunt u terecht voor een professioneel verslag die u zult bijstaan in het kader van aan- en verkoop, nalatenschap, vereffening verdeling en bij een aanvraag tot hypothecaire lening.

Download voorbeeld

Overige diensten

Successieaangifte

Schatting in het kader van een nalatenschap door een erkend schatter-expert (VLABEL), deze schatting is bindend.

Schatting door erkend schatter

Schatting voor aan- en verkoop, vereffening verdeling en aanvraag lening, dit verslag wordt opgemaakt door een erkend schatter-expert.

Schatting voor renovatie

Een schatting om meer inzicht te krijgen in wat de meerwaarde zal zijn na de renovatiewerken.