Schatting voor renovatie

Is uw toekomstige renovatie zinvol?
Laten we dit voor u bekijken!

Contacteer ons

Het verbouwen van een bestaande woning brengt veel stress met zich mee, het is daarom belangrijk om zich te laten bijstaan bij deze ingrijpende beslissing. Veel mensen laten zich bijstaan door experten op het gebied van bouwkunde, denk maar aan een architect, aannemer, bouwfysicus,… Weinig mensen houden rekening met het feit of er al dan niet een meerwaarde gecreëerd kan worden bij een renovatie.

Schatting voor renovatie

Bij een renovatieproject is het belangrijk dat er wordt gecontroleerd of uw inspanningen een meerwaarde zullen geven aan de totale waarde van uw woning. Veel mensen “overinvesteren” tijdens de verbouwingen, hierdoor zit de kans erin dat u uw kapitaal kwijt zal zijn bij herverkoop van uw eigendom.

Daarom is het aangeraden dat u zich laat informeren door een expert, iemand die de huidige toestand zal bepalen van uw eigendom, dit door middel van verschillende factoren. Daarna zal geëvalueerd worden wat de impact van de werken zal geven aan de toekomstige waarde. Zo krijgt u inzicht of de aanpassingen een meerwaarde zullen geven of niet.

Had u graag meer informatie hierover gekregen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en dan helpen wij u graag verder.

Contacteer ons